NASEVAT

0

Paimion terveyskeskuksen ajanvaraustiskillä täyden kympin palvelu. Sivusta seuranneena ja itsekin ajan saaneena voin vain ihmetellä ko. henkilön ammattitaitoa, ystävällisyytta ja ripeyttä.

kiitos

Valtuutettu Högmanderin mielestä 96-äidin olisi pitänyt päästä Sauvossa äänestämään.

Ei löytynyt?

Olipa tympeää palvelua kirjastossa. Harmi kun ei kaikkea palvelua voi hoitaa itsepalveluna. Ikävää, kun jäi tunne, että häiritsi työntekijää. Palveluammattiin ei kannata hakeutua, jos ei jaksa olla ystävällinen tai edes asiallisen neutraali!

Itsepalvelu on paras palvelu

Mitä jos jokainen nappaisi edes pari roskaa pois kuleksimasta, niin yleisilme kirkastuisi kaikkialla. ”Älä kysy mitä he voivat tehdä”, tee itse!

keräilijä

Ehtisikö ruohonleikkaaja joskus piipahtamaan Moisiossa? Puolitoistametristä heinää tienvarret ja puisto täynnä. Ovat myös jo näkemäesteenä risteyksissä. Odotetaanko, että rytisee?

Allerginen

Mikä idea seiskaluokan arviointikeskusteluissa? Toukokuun lopussa taideaineissa sanotaan lapselle, että ei ole nyt mennyt yhtä hyvin kuin syksyllä. Todistuksessa numerot laskee. Miksi tätä ei sanottu maaliskuussa, että olisi voinut asialle tehdä jotain? Ja vanhempiahan ei taaskaan infottu mitenkään mistään… Miten voidaan kotona tukea koulunkäyntiä, kun mistään ei kerrota mitään?

pettynyt yläkoulun toimintaan

Onkohan kaupan ovien edessä olleet tytöt oikeassa paikassa tupakoimassa! Ikävä nortin tuoksu leijui ovella.

asiakas

Avain löytynyt Ankkalammen saunarannan hiekasta ja nostettu saunarakennuksen seinän naulaan ( jossa näkyi olevan jo ennestäänkin avaimia … 😉