NASEVAT

0

Konfirmaatio on kerran elämässä – näin on! Toki se ei ole ikään sidonnainen asia. Jos on niin merkityksillinen juttu niin suosittelen siirtämään tulevaisuuteen jolloin saat haluamasi läheiset myös kirkkoon mukaan, ellei se nyt onnistu.

Elämää tää vaa on

Arvoisat paimiolaiset! Taas nuoret osoittivat pahaa oloaan hajottamalla Jokipuiston grillikatoksen. Pahaan oloon on yksi lääke: se että nuoret yhteistyössä vanhempiensa kanssa korjaavat katoksen kuntoon. Lisänä kaupunki jäädyttää nuorille suunnitellut investoinnit siihen asti kun katos on korjattu.

ryhmä veronmaksajia

Hei sinä harmaan Toyotan kuski, voisitko millään rauhottua keskustan aluella kun tykkäät kaahailla. Pelkään, että lapset jää alle ja jos et rauhoitu niin ilmoitan poliisille rekisterinumeroineen.

Lapsia ulkoiluttava aikuinen

Kiitos Kalevalakorun löytäjälle.

Eila

Suuri kiitos lasten kesäleirien ohjaajille ja kaikille leirin toteutuksessa oleville. Iloinen ja uusia kokemuksia täynnä oleva lapsi palautunut leiriltä. Voi kun pääsisi ensi vuonna uudelleen!

kesäleiri 2 Kalliorannassa

Olen kyllä samaa mieltä, että Terveyskeskuksen pysäköinti ruudut ovat vanhoille autoille, lisäksi itse ruutuja ei erota. Eilen torstaina joku oli jättänyt autonsa sisäänajoväylälle. Todella vaikeaa saada autoa vapaaseen ruutuun tai parkista pois. Oikealla metsän puolella jos ajat ihan reunaan niin ruusu puskat raappi kylkeä. Nyt en katsonut oliko leikattu pois. Kerroin jokin aika sitten huoltomiehelle niistä.

kuski

Kolmas surkea kesä Paimion keskustassa: yöt pelkkää rallia. Alueella on virkavastuulla järjestyksestä huolehtivia, mutta ei taida kiinnostaa muu kuin palkkapäivä. Nyt on sitten tultu siihen pisteeseen, että asukkaat itse alkavat toimia!

Hyvää (??) kesää!

Paimion matonpesupaikan ”kasvojen kohennus”. Todella suuret kiitokset heille, jotka asiasta ovat päättäneet ja heille, jotka työn ovat toteuttaneet.

Kiitos ja kumarrus