NASEVAT

0

Avoimuus, asukkaiden osallistaminen, moderni johtamistapa, Paimion vahvuuksien ymmärtäminen, laaja-alainen näkemys päätösten vaikutuksista sekä yhteiseen hyvään panostaminen. Siinä asiat miksi Markus Kaarlela halutaan hallituksen puheenjohtajaksi.

Äänien perusteellakin selvä asia

Miksi kaikkien Sauvon luonto- ja kävelypolkujen ympäristöistä hakataan puut pois? Maalu hakattiin kauan sitten, Kirveskallion ja Suojalan sienimetsät on hakattu, Karunan hiljaisuuden polun reunalla hakkuualue.

Luonnonystävä

Sauvossa nelitahti monkey, kauanko tätä täytyy kuunnella joka hemmetin ilta klo 15- 23? Haloo vanhemmat, kuuluu menevän Saustilaan päin kun poistuu.

Pärinä

Oliskohan jo aika Ankkalammen saunanpuoleinen ranta molemmin puolin välillä putsata kaisloista tai mitä lie vesiheinää. Näyttää leviävän jo aikalailla.

Päivittäin katselen

Hyvät Sauvon uudet ja vanhat valtuutetut ! Ensimmäisenä työnänne teidän pitää saada uusi matonpesu paikka Sauvon keskustan alueelle ja vielä sellainen paikka että voi autolla kuskata märkiä mattoja ettei leiriläiset häiriinny.

Leena Kristiina

Kuntsarin tiistain Nasevissa kaksi ymmärrystä ja laajasti kannatusta saavaa kirjoitusta Paimion häiriköivän nuorison toiminnasta. Keskustan asuntojen arvotkin alkavat alenemaan, eihän niille kulmille kukaan normaali ihminen muuta kun saavat tietää joka öisestä huliganismista. Skeittiramppia älköön kaupunki missään nimessä laittako Jokipuistoon, se olisi viimeinen naula arkkuun puistolle ja vieressä asuville ihmisille.

Jos vandaalit kaipaavat sellaista niin kaupungilta kasa lautoja, vaneria,ruuveja ja näyttäköön ovatko yhtä käteviä ja nokkelia rakentamaan kuin ovat ympäristöään tuhoamaan. Tuskin ovat. Tontti rampille jostain korvesta niin onpahan jokin syy minne päristellä ettei turhaa ympyrää tarvitse ajella.

Tähän on tultu, ei normaalien ihmisten pinna veny loputtomiin. Uudelle kaupungin valtuustolle tehtäväksi tämän kauan kestäneen ongelman lopettaminen.

Masi

Olen samaa mieltä nimimerkki ryhmä veronmaksajia tästä jatkuvasta pahan teosta Jokipuistossa. Olemme saaneet verorahoilla rakennetun mukavan keitaan kaikkien käytettäväksi, mutta näyttää siltä, että se osaa nuorisoa häiritsee. Jos nyt alkuun käytettäisiin esim skeittirataan tarkoitetut varat grillikatoksen korjaamiseen, ehkä se auttaisi ymmärtämään, että yhteiset varat ei riitä jatkuvien vahingontekojen korjaamiseen. Yhteisvastuuta odottaen.

OS