Avoimet Puutarhat jo 10. kertaa

0

Avoimet Puutarhat -tapahtuma järjestetään jo kymmenennen kerran tulevana sunnuntaina klo 12-17. Tapahtumapäivänä avautuu 550 puutarhaa ja valtaosa niistä on yksityisiä pihoja ja vapaa-ajan kohteita. Joukkoon mahtuu mukaan myös siirtolapuutarhoja, julksia puistoja ja kaupallisesti mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Avoinna oleviin puutarhoihin pääsee etukäteen tutusmaan www.avoimetpuutarhat.fi -sivuilla. Varsinaisen tapahtuman jälkeen Youtube-kanavalla avautuu Avoimet puutarhat kotisohvalla -videotapahtuma, jonka aikana pääsee tutustumaan virtuaalisiin puutarhaesittelyihin.

Peimarin alueella auki seuraavat puutarhat:

Cafe Atsalean puutarha, Rukkijoentie 7, Paimio.

Salmisten paratiisi, Torpparintie 5, Paimio.

Sillankorvan puutarha, Vanha Turuntie 1430, Hajala.

Kaninkolon kukkapuisto, Korpelantie 177, Sauvo.