Elopäivien toripaikat täyttyvät -ja Karunaan tulee Unifest!

0

SAUVO

Anni Himberg

Sauvon Elopäivät järjestetään tänä vuonna heinäkuun viimeisenä lauantaina. Viime vuonna tauolla ollut tapahtuma on selvästi odotettu, sillä toripaikkoja tapahtumaan on varattu runsaasti.

– Mikäli ei ole vielä toripaikkaansa varannut, niin nyt alkaa olla jo kiire. Muutamia paikkoja on vielä jäljellä, joten kannattaa toimia nopeasti. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, Sauvon kirjastojohtaja ja tapahtuman järjestelyistä vastaava Päivi Inkinen toteaa.

Elopäivien ohjelma valmistuu myöhemmin tällä viikolla, mutta jotain siitä voidaan paljastaa jo nyt.

– Tänä vuonna Jouni Keronen toimii tori-isäntänä ja oopperalaulaja Ann-Marie Heino haastattelee mielenkiintoisia ihmisiä. Lisäksi sirkustaiteilija Kai Kuutamo esiintyy, Inkinen kertoo.

Karunassa festit heinäkuun lopulla


Karunan kyläyhdistyksen luotsaama Unifest starttaa jälleen heinäkuussa vuoden tauon jälkeen. Ratkaisu festivaalin järjestämisestä tehtiin viime viikon torstaina.

– Kyllä tässä vähän kiire tulee ja sen vuoksi päätimme siirtää Unikeonmarkkinat ensi vuoteen. Kaksi isoa tapahtumaa samana päivänä on suuri ponnistus yhdistykseltä näin lyhyessä ajassa, Karunan kyläyhdistystyksen tiedottaja Joonas Hänninen kertoo.

Heinäkuun 24. päivä Karunan Kalliorannan lavalle nousee Ilta , Lipattomat , Jouni Keronen , Erkka & Samu ja Teleks . Liput tapahtumaan tulivat myyntiin heti perjantaina.

– Lipunmyynti on lähtenyt liikkeelle todella hyvin, ihan eri tavalla mitä aikaisemmin.

Kävijöitä festari tavoittelee maksimimäärän.

– 2019 kävijöitä oli 750 ja siihen pyritään tänäkin vuonna, Hänninen sanoo.