Rokoteajat varattaviksi huomenna keskiviikkona – lapsille puhelimitse

0

Paimion-Sauvon terveyskuntayhtymässä koronarokotukset alkavat nyt THL:n riskiryhmiin kuuluville 12-15 – vuotiaille ja jatkuvat kaikille 16 vuotta täyttäneille. Aikoja tulee nyt varattaviksi juhannuksen jälkeisille kahdelle viikolle. Ajanvaraus näille nuorimmille onnistuu vain puhelimitse. Sähköinen ajanvaraus avautuu jo huomenna keskiviikkona aamukahdeksalta osoitteessa terveytesi.fi

THL on suositellut sairautensa tai tilansa vuoksi vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluville 12–15-vuotiaille nuorille koronarokotuksen ottamista. 12-15-vuotiaiden rokotuksiin voi varata ajan vain puhelimitse puh. 02 474 6400 arkisin kello 8-15.30. Muille suositellaan ensisijaisesti sähköistä ajanvarausta.

Kahdelle seuraavalle viikolla aikoja on varattavissa yhteensä 670. Rokotteena on BiontechPfizerin rokote.

Kahdella seuraavalla viikolla jatkuvat myös tehosterokotukset henkilöille, jotka ovat saaneet ensimmäisen rokoteannoksen viikoilla 14-15.

Ajanvarauksen yhteydessä pitää huomioida, että tehosterokoteaika tulee täsmälleen 12 viikon päähän ensimmäisestä rokotuksesta ja sitä ei ole mahdollista siirtää kuin pakollisista syistä, kuten sairastapauksessa.