Sauvon johtoon ilmoittautui 11 hakijaa

0
Sauvon valtuusto koolla viime vuoden lopulla (arkistokuva). Kunnanjohtajan valinta pyritään Sauvossa saamaan vielä nykyisen valtuuston käsiin.

SAUVO Kunnanjohtajan virkaan ilmoittautui keskiviikkoiltapäivänä päättyneen hakuajan puitteissa 11 hakijaa. Hakijoiden joukossa on odotetusti nykyinen valtuutettu ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Satu Simelius. Muita mielenkiintoisia nimiä ovat kaarinalainen Juuso Alatalo, joka on aiemmin sijaistanut kunnanjohtajan tehtävässä, Kustavin vs. kunnanjohtaja Kati Rekola ja esimerkiksi seudulla tuttu toimittaja Lilli Jokela-Vahteristo.

Virkaan hakivat Alatalo Juuso, VTM, hallinnon palvelupäällikkö, Kaarinan kaupunki, Forsten Timo, VTT, hallintosuunnittelija/-päällikkö, Ulvilan kaupunki, Heikkilä Eija, HTM, ohjaaja, Sospro Oy, Heinonen Hannu, VTM, kuntayhtymän johtaja, V-S lastensuojelukuntayhtymä, Jokela-Vahteristo Lilli Marika, YTM, toimittaja, Turun Sanomat Oy, Kiviaho Timo, KTM, varatoimitusjohtaja, henkilöstöpäällikkö, China Tekway Oy, Helsinki, Miklashevsky Vladimir, KTM, hallituksen puheenjohtaja, Venäjän kaupan kilta ry, Nisu Teemu, OTM, Nyberg Sebastian, tietotekniikan diplomi-insinööri, Director, Continuous Services, Valuemotive, Rekola Kati, VTM, sosiaalijohtaja, vs. kunnanjohtaja, Kustavin kunta ja Simelius Satu, KTM, ylitarkastaja, Maahanmuuttovirasto.

Kunnanhallitus päättää hakuprosessin jatkosta tulevana maanantaina, ja kokousta luonnollisesti johtaa kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Mari Kesälä. Sauvon kunnanhallitus ja -valtuusto ovat linjanneet, että uutta kunnanjohtajaa valittaessa arvostetaan vahvaa talousosaamista sekä kykyä strategiseen ajatteluun ja visiointiin. Eduksi ovat myös elinkeinoelämän tuntemus, rohkea kehittämisote, ennakkoluulottomuus sekä hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot.