Yksi uusi tartunta myös Paimiossa ja Sauvossa

0

Koko maahan kirjattiin tänään 219 uutta koronavirustartuntaa ja Varsinais-Suomessa niistä oli 23. Edellisen kerran maassa raportoitiin tällaisia tartuntamääriä toukokuun lopulla, ja iso osa tartunnoista on peräisin ulkomailta.

Uusista tartunnoista kahdeksan todettiin Turussa, neljä Kaarinassa, kolme Raisiossa, kaksi Salossa sekä yksi Naantalissa, Maskussa, Paimiossa, Sauvossa, Paraisilla ja Somerolla.

Koronaepidemian leviämisen ehkäisemiseksi kaikkien ulkomaille lomailemaan lähtevien ja maahan saapuvien on tärkeää noudattaa ehdottoman tarkasti ohjeita, jotka he saavat maahan saapuessaan ja perehtyä THL:n ohjeistuksiin suosittavat viranomaiset.

Turussa koronavirukselle on voinut altistua Kylpylähotelli Caribiassa, Daily News-pubissa ja Kortteliravintola Koronassa. Kaikkia kyseisissä paikoissa 22. kesäkuuta ja 24. kesäkuuta olleita pyydetään tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan koronatestiin lievissäkin oireissa.