NASEVAT

0

Kiitos Piikkiön POP Pankin henkilöstölle hyvästä asiakaspalvelusta vuosien varrella ja myös korona-aikana.

Pirjo Leppä

Kiitos Paimion-Sauvon terveyskeskuksen fysioterapeutti Heli Ahtiselle! Lämmin, asiantunteva työote ja hieno taito ottaa lapsiasiakas huomioon.

T. Äiti ja tytöt

Muistattehan, että suositus maskien käytöstä, turvaetäisyyksistä ja hyvästä käsihygieniasta on edelleen voimassa?

katselen vaan

Eipä niitten kersojen tarttis tuhota paikkoja, jos niillä olis skeittirampit jne. missä kuluttaa energiaa…

Jere

Onko nyt oikeasti niin, että kaupungin hallinto ei pysty suojelemaan asukkaitaan näiltä mopopärinäpojilta ja peltoautokaasuttelijoilta, jotka saavat terrorisoida melullaan asukkaita myöhäiseen yöhön?

Sairasta touhua

Paimion S-markettiin mennessäni sisälle edessäni meni useampi ulkomaalainen mies, olikohan marjanpoimioita ilman maskia ja käsidesin käyttöä? Onko riittävästi opastettu työntekijöitä miten täällä pitää toimia koronan aikana?

Hygieniasta huolehtiminen kuuluu kaikille

Kävin Sauvon Palvelukeskuksessa. Taivas miten kuuma siellä on. Ilmastointia ei ole, kuulin. Sääliksi käy vanhuksia! Eikä hoitajien homma ole maskit naamalla varmaan mitenkään helppoa. Tuo lämpö ja maski – varmaan tulee huono olo.

Ihmettelevä

”Rokoteaikaa ei ole mahdollista siirtää kuin pakollisista syistä, kuten sairastapauksissa”. Käsittämättömäksi mennyt tämäkin! Jos 1000 km päässä kuolee omainen, ei näköjään edes hautajaiset ole riittävä syy vaihtaa aikaa. Missä inhimillisyys?

sivusta seurannut mielensäpahoittaja

Masa on sitä mieltä, että toisten ilkivalta on korvattava ikätovereiden harrastusmahdollisuuksia kaventamalla. Sitä saamme mitä tilaamme. 90-luvulta lähtien hallitukset laskeneet veroja ja leikanneet mm. poliisien koulutusta ja määrää on vähennetty.

Jarza