NASEVAT

0

Olen tehnyt kävelylenkkejä Paimion keskustassa, huomioni on kiinnittynyt kuinka huonossa kunnossa ovat lipputangot, ruostuneet ja muutenkin likaisia. Ei ole hyväksi, että valkoinen lippu nostetaan salkoon.

Asiasta huolestunut

Väärää tietoa rokotusten valinnasta! Olin 7.7. saamassa toisen rokotteen, ei ollut valinnan varaa kuin Astra Zeneca tai Moderna. Pfiser-rokotetta ei ollut mahdollista saada! Joten kirjoitukset ovat virheellistä infoa ja asiakkaan pettämistä.

Pettynyt rokotusasiakas

Hienoa Sauvon kesäteatteri! Kuuma kesäilta, katsojalla hiki valuu pelkästä istumisesta ja näyttelijät tekevät parastaan rooliasut päällä vasta-aurinkoa päin. Hieno musiikkinäytelmä! Suosittelen!

Tiina Toivonen

Topinojan biokaasulaitos aiheuttaa pahoja hajuhaittoja Turussa. Johtava asiantuntija toteaa, että fakta on, että tietty hajumäärä sallitaan laitoksista päästettäväksi. Onko Paimioon tulossa yhtä ns. hajuton biokaasulaitos kuin Topinojalla?

Pyykkipoika nenäänkö?

Pienistä puroista se joki syntyy – eräs paikallinen mansikkatila myy tuokkosissa mansikoita, väittää litraksi, mutta oikeasti vetoisuus on 0,847 litraa. Kannattavaa kaupantekoa?

Viimeinen kerta

Valkojantien suora terveyskeskuksen kohdalla toimii iltaisin ja öisin kiihdytysratana, nopeudet järkyttävän kovat (alueella rajoitus 40 km/h), koskakohan jotain sattuu. Hidasteet/korotetut suojatiet pikaisesti.

Valkojantien varrella asuva