Alisippaantien uusi risteyssilta avataan perjantaina

0
Kartta Alisippaantien uusista liikennejärjestelyistä.

Turun kehätien ylittävä uusi Sippaan risteyssilta avataan liikenteelle perjantaina. Tasoliittymä Alisippaantieltä kehätielle suljettiin huhtikuussa 2020, josta lähtien rakennustöitä on tehty Alisippaantien ja Tuulissuontien välillä. Sippaan risteyssilta yhdistää Avantin ja Tuulissuon alueen Littoisiin ja sujuvoittaa liikennettä näiden alueiden välillä. Sillan ansiosta on voitu poistaa yksi turvaton tasoliittymä kehätielle.

Uudella sillalla kulkee kaksi ajokaistaa ja nopeusrajoitus on 40 km/h. Sillan länsipuolella on jalankulun ja pyöräilyn väylä. Sillan länsipuolella Muuraussuontien ja Toimelantie liittyvät Alisippaantielle uusien liittymien kautta. Nykyinen kehätien alittava kevyeen liikenteen alikulkukäytävä puretaan myöhemmin.