Pahoittelemme tiistain lehden jakelun häiriötä Paimiossa – jutussa linkki digilehteen

0

JAKELUHÄIRIÖ Kuntsarin tiistaisen paperilehden jakelussa oli Paimiossa valitettavan laaja jakeluhäiriö, sillä jakeluun toimitettiin virheellisesti liian vähän lehtinippuja. Valitettavasti jakelun häiriöstä tiedottaminen unohtui sitä selvitellessä.

Lehtiä jäi puuttumaan kolmesta Paimion jakelupiiristä yhteensä noin 270 kappaletta. Tieto tästä tavoitti Lehtitehtaan ja jakelupäivystyksen yöpäivystyksen, mutta lehtiä ei ehditty saada lisää jakelukierrokselle. Lehtiä saatiin lisää seuraavaksi yöksi, jolloin jakelua paikattiin jakamattomilla alueilla. Mikäli joku vielä kaipaa lehteään, voimme sellaisen antaa tai lähettää toimituksesta.

Ohessa linkki, jonka kautta pääsee lehden lukemaan

https://bit.ly/3hLy6G3

Pahoittelemme, että tiedonkulku jakeluhäiriöstä ontui ja tältä osin olemme nyt sopineet tarkemmat toimintatavat häiriöstä tiedottamiseen ja myös siihen, että tällaisessa tilanteessa digilehti voidaan avata laajemmin luettavaksi.