Peimari Unitedille tappio Taponkedolla

0

KL Urheilu/Perttu Hemminki

Peimari United on pelannut miesten Kolmosen A-lohkossa tähän mennessä kolme ottelua. Saldona yksi voitto ja kaksi tappiota.

Viime perjantaina Peimari UTD oli Maskun Taponkedon nurmella pelatussa vierasottelussa johdossa kahteen otteeseen – yhteensä noin 37 minuutin ajan – mutta joutui lopulta tyytymään 3–2 tappioon.

Masku tuli ottelun viime minuuteilla rinnalle ja ohi. Pisteet kokonaisuudessaan kotijoukkueelle, joka ei ehtinyt olla ottelun varsinaisella peliajalla johdossa täyttä minuuttiakaan.

United-hyökkäyksestä alkoi virta vähentyä jo ottelun 76. minuutilla, jolloin Peimarin molemmat maalit iskenyt Nico Salmiosalo otettiin vaihtoon.

Kun Maskun Aleksi Hagelberg kymmenkunta minuuttia myöhemmin tasoitti lukemat 2–2:een, alkoi myös aika käydä vähiin.

Kotijoukkue käytti jäljellä olevat minuutit tehokkaasti hyväkseen. Vierasjoukkue puolestaan joutui jäämään ottelun avainhetkillä sivustakatsojan rooliin.

Maskun Henri Hujala iski varsinaisen peliajan täyttyessä peimarilaisittain tylyt 3–2 lukemat, ja vaikka lisäaikaa myönnettiin kohtalaisen runsaasti, oli jaossa maineen ja kunnian sijasta enää vain keltaisia kortteja.

Paanalle lähiaikoina FC Åland ja JyTy

Sarjakautensa Peimari United aloitti 19. kesäkuuta virkeästi voittamalla kotonaan Wilppaan lukemin 1–0. Ottelun ainoan maalin teki Ferati Alban .

Juhannusviikolla Peimari UTD kärsi 2–0 tappion lohkon kärjessä tällä hetkellä olevalle TPS:n U23-joukkueelle.

Ensi lauantaina 17. heinäkuuta Peimari pelaa vierasottelun Toejokea vastaan Porissa, mutta sen jälkeen on vuorossa kaksi peräkkäistä kotiottelua:

Lauantaina 24. heinäkuuta kello 14 alkaen Sauvon Hakkispaanalla nähdään FC Åland.

Heinäkuun viimeisenä lauantaina ja päivänä Peimari UTD kohtaa Hakkispaanalla turkulaisen JyTy:n eli Jyrkkälän Tykit klo 15.00 alkavassa ottelussa.

Miesten Kolmosen läntinen lohko pelataan tällä kaudella siten, että ensin pelataan yksinkertainen sarja 12 joukkueen kesken ja sen jälkeen 6 parhaan joukkueen välinen yläsarja sekä 6 joukkueen välinen alasarja.

Kausi on vasta alussa, ja pelit jatkuvat lokakuulle saakka.