Kuorolaulusta mäkihyppyyn

0
Harrastusrallin suunnittelutiimi kulttuurisuunnittelija Laura Lankinen (vas.), kulttuuriasiainhoitaja Jouni Lehtiranta ja vapaa-aikatoimenpäällikkö Mia Konradsdal antavat ehkä kuvassa vinkkejä omista harrastuksistaan. Ainakin he kutsuvat kaikki mukaan Paimion Harrastusralliin.

PAIMIO

Paimio vapaa-aika- ja kulttuuripalvelut sekä Paimion Järjestöparlamentti järjestävät lauantaina 4. syyskuuta klo 10-15 Harrastusralli Paimio Go -tapahtuman.

Harrastusten kirjo tulee olemaan tapahtumassa mittava: kuorolaulusta mäkihyppyyn ja perinteenkeruusta koiraharrastukseen.

Tapahtumaan on ilmoittautunut jo noin 40 järjestöä, yritystä ynnä muuta tahoa, jotka tarjoavat harrastusmahdollisuuksia Paimiossa.

Perinteiset harrastukset, kuten liikunta, kulttuuri ja vapaaehtoistoiminta ovat tapahtumassa vahvasti esillä. Ilmoittautuneiden joukosta löytyy kuitenkin myös paimiolaisia uutuuslajien, kuten esimerkiksi padelin ja telinevoimistelun, edustajia ja esittelijöitä.

Harrastusrallin toteutustapa on tuttu kirppisralleista eli yleisö kiertää itsenäisesti eri toiminta- ja esittelypisteillä, joita harrastusrallissa on noin viisitoista. Harrastusten esittelyn lisäksi tapahtumapisteissä voi olla pientä tuotemyyntiä ja puffettia.

Tarkempaa infoa tapahtuman sisällöstä, esittelijöistä ja tapahtumapaikoista on nettisivulla www.paimio.fi/harrastusralli ja perjantain 3. syyskuuta Kunnallislehdessä.

Voimassa olevista koronarajoituksista johtuen tapahtuma toteutetaan lähinnä ulkotiloissa. Sisätiloja voidaan kuitenkin hyödyntää koronarajoitteet huomioiden.

Mahdolliset muutokset ja toimintaohjeet yleisölle infotaan ensi viikon kuluessa.