Miika Rosendahl valittiin Paimion kirkkoherraksi

0
Rosendahl toimii nyt Salon seurakunnan kappalaisena.

PAIMIO

Paimion seurakunnan kirkkovaltuusto on valinnut kirkkoherran virkaan Miika Rosendahlin. Uusi kirkkoherra aloittaa virassaan 1. joulukuuta 2021.

Salon seurakunnan kappalaisena työskentelevä Rosendahl valittiin uuteen virkaansa kirkkoherranvaalissa, joka järjestettiin Paimion seurakunnan kirkkovaltuuston kokouksen yhteydessä viime tiistaina 31. elokuuta.

Rosendahl tuli valituksi ensimmäisellä kierroksella saatuaan kolme neljäsosaa annetuista äänistä eli 21 ääntä.

Vaalissa ehdolla olivat myös Pöytyän seurakunnan kappalainen Juha Dubbe, Paimion seurakunnan kappalainen, TT Kalle Elonheimo, Martinkosken seurakunnan kirkkoherra Tapio Hietalahti, Paimion seurakunnan vs. seurakuntapastori Risto Räty ja Liedon seurakunnan seurakuntapastori Outi Tukia-Takala.