Peimarin naiset matkalla nousupeleihin – Alkusarjan viimeinen ottelu edessä lauantaina

0
Peimari Unitedin naisten edustusjoukkue on äitynyt vahvaan voittovireeseen tämän kauden edetessä.

Hurjaan loppukesän ja alkusyksyn vireeseen yltänyt Peimari Unitedin naisten joukkue otti lauantaina jo kuudennen peräkkäisen voittonsa Nelosessa.

Ryhmä kukisti kotiottelussaan Sauvon Hakkispaanalla Lauttakylän Lujan lukemin 3–0 ja varmisti samalla käytännössä paikkansa syksyn ylälohkossa, josta selviää nousija ensi kaudeksi Kolmoseen.

Peimarin maaleista lauantaina vastasivat Sabina Saari, Matilda Heikkilä ja Julia Huuhka. Heikkilä ja Huuhka ovat tehtailleet maaleja hurjaa tahtia läpi kauden, sillä lauantain osumat olivat Heikkilälle jo kauden 18:s ja Huuhkalle kauden 10:s.

Peimari johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Turun Pyrkivään ja kolmen pisteen erolla sijoilla 3–5 oleviin Maskun Palloseuraan, Piikkiön Palloseuraan ja Musan Salaman kakkosjoukkueeseen. Peimari pelaa alkusarjan viimeisen ottelunsa juuri MuSa 2:sta vastaan tulevana lauantaina Porissa.

Ainoastaan Peimarin suurinumeroinen tappio kääntäisi sarjan vielä niin, että joukkue voisi jäädä ulos neljän parhaan joukkueen syksyn ylälohkosta.

Jos Peimari selvittää tiensä loppukaudeksi ylälohkoon, pelaa se kertaalleen vielä kaikkia muita kärkinelikon joukkueita vastaan. Kauden päätteeksi ylälohkon paras nousee ensi kaudeksi sarjaporrasta ylemmäs Kolmoseen.