Peimarin naiset varmistivat paikan yläloppusarjaan

0

Peimari Unitedin naisten edustusjoukkue varmisti paikkansa Nelosen yläloppusarjassa pelaamalla lauantaina 1–1-tasapelin porilaista Musan Salaman kakkosjoukkuetta vastaan.

Peimarin ainoan maalin ottelussa viimeisteli ensimmäisen puoliajan päätteeksi joukkuetta myös valmentava portugalilainen Milene Ramos. Tasapelipiste ja yläloppusarjapaikka tiesi samalla sitä, että Peimari pelaa syksyn aikana vielä kolme ottelua muita kärkinelikkoon yltäneitä joukkueita vastaan.

Lähtötilanne Turun Pyrkivän, Piikkiön Palloseuran ja Maskun Palloseuran sekä Peimarin yläloppusarjaan on äärimmäisen tiukka, sillä joukkueet ovat kaikki kahden pisteen sisällä toisistaan.

Peimari lähtee yläloppusarjaan yhdessä PiPSin kanssa 22 pisteen potin kera, kun TuPyllä pisteitä on 23. Neljäs yläloppusarjajoukkue MaPS matkaa syksyn ratkaisupeleihin 21–24 pisteen kera riippuen myöhään maanantai-iltana pelatun alkusarjan viimeisen ottelun tuloksesta.

Yläloppusarja pelataan syyskuun jälkimmäisen puoliskon ja lokakuun alun aikana. Otteluiden pelipäivät päätetään vielä kuluvan viikon aikana.