Tasapeli ei riittänyt yläloppusarjaan – Peimarin miehet pelaavat loppukauden sarjapaikastaan

0
Nico Salmiosalon kaksi osumaa Åbo IFK:ta vastaan eivät riittäneet viemään Peimarin miesten edustusjoukkuetta syksyn yläloppusarjaan. Maalipaikoista voitto ei jäänyt kiinni, sillä kotijoukkue oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla selvästi kuskin paikalla ottelussa.

Peimari Unitedin miesten joukkue jäi jalkapallon Kolmosessa ulos yläloppusarjasta yhden pisteen erolla. Asia varmistui lauantaina, kun Peimari pelasi kotikentällään Sauvon Hakkispaanalla 2–2-tasapelin alkusarjassa viidenneksi sijoittunutta Åbo IFK:ta vastaan.

Kaukana yläloppusarjapaikka ei ollut, sillä Peimari oli kiinni sarjan vitossijassa vielä runsaat kymmenen minuuttia ennen ottelun päätösvihellystä. Tuolloin ÅIFK:n Sami Villanen tasoitti pelin 2–2:een, eikä lisämaaleja viimeisten minuuttien aikana enää nähty.

Kun aiemmin päivällä sarjan keskikastin kamppailussa naantalilainen VG-62 oli voittanut oman ottelunsa Toejoen Veikkoja vastaan, tarkoitti Peimarin tasapeli putoamista kärkikuusikosta seitsemänneksi. Eroa sijoille viisi ja kuusi päätyneisiin ÅIFK:hon ja VG-62:een jäi lopulta yksi piste.

Peimarin maalit syntyivät ensimmäisellä puoliajalla hyökkääjä Nico Salmiosalon viimeistelyistä.

Panoksena sarjapaikka

Seitsemäs sija sarjassa tarkoittaa siis sitä, että Peimari pelaa syksyllä enää sarjapaikkansa puolesta. Kuuden joukkueen alaloppusarjaan joukkue saa hyvät ennakkoasetelmat, sillä alkusarjan 11 ottelussa kerätyt 15 pistettä kulkevat paimiolais-sauvolaisen ryhmän mukana myös syksyn peleihin.

Kun sarjapaikka varmistuu pysymällä yhdeksän parhaan joukkueen joukossa, riittää Peimarille näin ollen todennäköisesti kaksikin voittoa viidessä jäljellä olevasta ottelusta.

Peimarin lisäksi syksyn alaloppusarjassa ovat mukana FC Inter 2, TPK, ToVe, Jyrkkälän Tykit ja Salon Wilpas. Ottelut pelataan syyskuun ja lokakuun alun aikana.