Tietyöt aiheuttavat ruuhkia Piikkiössä

0
Keskiviikkona ja torstaina 29.–30.9. jyrsitään ja päällystetään Pukkilan ylikulkusiltojen tulopenkereitä. Kuvituskuva/Jane Iltanen

Tienpäällystystöitä jatketaan syyskuun viimeisellä viikolla valtatiellä 1 Kaarinassa välillä Raadelma-Kirismäki. Keskiviikkona ja torstaina 29.–30.9. jyrsitään ja päällystetään Pukkilan ylikulkusiltojen tulopenkereitä. Työ toteutetaan yksi ajokaista kerrallaan, joten toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä.

Työtä tehdään päiväaikaan alkaen vasta aamuruuhkien jälkeen kello 9 alkaen, mutta tietyöt saattavat aiheuttaa silti ruuhkautumista. Päällystystöiden valmistuttua työtä jatketaan lokakuussa sillan liikuntasaumalaitteiden tukikaistojen uusimisella.

Kaarinasta Piikkiön suuntaan päällystetään myös maantien 110 varren jalkakäytävää ja pyörätietä välillä Ladjakoski-Hulkkio. Päällystyskohteen pituus on noin kaksi kilometriä. Liikenne joudutaan ohjaamaan työkohteen ohitse maantien ajoradalla.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta, kun tiemerkinnät on maalattu päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.