NASEVAT

0

Paimiossa jotkut vahtii olemattomia pysäköintivirheitä ym. kylillä kännykkäkameroillaan. Ei tänne kauan muualta tulla ostoksille. Noloa. Tuleekohan Facebookin kuvassa olleen virhepysäköineen auton omistaja vielä ostoksille Paimioon, jos on muualta?

Tervetuloa Paimioon

Uimari-isälle terveiset, että naisten puolelle pesutilaan potan ja syöttötuolin on tuonut vuosia sitten eräs uimariäiti, joka kaipasi hetken rauhaa peseytymiseensä ilman, että tenava nuolee sillä aikaa lattiakaivoa tai tekee kävelyharjoituksia pään halkeamisen uhalla.

Uimariäiti

Eivätkö paimiolaiset tiedä, että kiertoliittymässä ajavat ovat etuajo-oikeutettuja ja kiertoliittymään tulevat ovat väistämisvelvollisia?

Melkein kolaroinut

Vanhojen tanssien yleisömäärärajoitusten syy on tartuntatautilain 58 c §, joka on voimassa vuoden 2021 loppuun. Laki velvoittaa huolehtimaan siitä, että toiminta järjestetään riittävän väljästi. Rajoitukset on käsitelty tartuntatautiviranomaisen kanssa; aiempi linjaus (3 lippua/tanssija) väljennettiin 4.10. päätöksellä neljään. Ennen pandemiaa ollut 2 näytöstä ja rajoitus 5 vierasta/tanssija tilojen vuoksi. Nyt on 3 näytöstä ja 3+1 vierasta per tanssija, perjantaille myös 36 lisälippua halukkaille. Ero normaalitilanteeseen verrattuna hyvin pieni.

Jyrki Lumiainen,

sivistysjohtaja