NASEVAT

0

Merkintöjä Saarentiellä. Uusi Koivulinnan asuinalue. Kaikki kulku, liittymät Saarentien mäkeen (tulevaisuudessa satoja autoja). Mihin ovat kadonneet Saarentien rivitaloasukkaiden ja muiden mielipiteet??

Muitakin

vaihtoehtoja on

Nimimerkille ”Avarakatseisuutta, kiitos”. Hanhen leikkipuiston lähettyville saa ajaa/parkkeerata, mikäli noudattaa liikennesääntöjä. Siinä ei paljon avarakatseisuus paina, kun joku lapsi jää auton alle kevyen liikenteen väylällä. Siinä ei saa ajaa!

Miten tämä on

niin vaikeaa

Vuodesta toiseen. Hallituksesta toiseen. Eduskunnan kyselytunnilla puhutaan huonosta vanhustenhoidosta. Mutta kukaan ei tee mitään asian eteen. Ei ole vanhaksi tulemista.

Ylävistan äijä

Kun nyt on niin, että Paimion Mikaelinlehdon hautausmaalla omaiset saavat hoitaa kukkien lisäksi myös haravoinnin, niin voisiko seurakunta osoittaa haravien lisäksi omaisten käyttöön myös kottikärryt ja kippauspaikan haravointijätteelle?

Kiitän hartaimmin jo

etukäteen

Hei Kuntsarin toimitus! Kiitos mainiosta lehdestä. Yksi asia on jäänyt ihmetyttämään: miksei kaikissa jutuissanne ole kirjoittajan ja kuvaajan nimeä mainittu? Käsittääkseni nämä ovat poikkeuksetta juttuja, jotka ovat tulleet toimituksen ulkopuolelta.

Tekijöille kunniaa

Kiitos palautteesta ja kannustuksesta. Ulkoa tuleviin juttuihin laitetaan kirjoittajan tiedot, jos ne ovat tiedossa ja ellei toisin sovita. Tiedottajat ja esimerkiksi vaikkapa seura-aktiivit ja vaikkapa leipätyönsä ohessa omalla ajallaan kirjoittavat avustajat eivät ymmärrettävistä syistä aina halua nimeään näkyviin. Näissä tilanteissa näemme voivamme joustaa. Toimittajat toki kirjoittavat vähänkään laajemmat artikkelit aina nimellään.

Jos jossain jutussa on jotain mikä mietityttää, asia etenee aina ottamalla yhteyttä toimitukseen, terveisin Taina Tukia