Nasevat

0

Nimimerkeille ”Miten tämä on niin vaikeaa” ja ”Kevyen liikenteen tie turvalliseksi”: Olisi asiallista lukea alkuperäinen kysymys kunnolla, ennen kuin alkaa rähistä ymmärtämättä asiaa kokonaisuudessaan ja muidenkin näkökulmasta. Alkuperäinen kysymys koski kääntöpaikalla pysäköintiä. En tiedä, kuka on ajellut kävelytiellä, eikä se tähän pohdintaan kuulunut lainkaan. Vihamielinen asennoituminen ei edistä kenenkään hyvinvointia, ja pahinta on kun antaumuksella haukutaan väärää puuta.

Piste.

Kyllä on kumma, kuinka ei yhtä kerrostaloa saada lämpimäksi. Kolme astetta ulkona lämmintä ja patterit on viileät! Pitääkö olla -20 astetta ulkona pakkasta, että lähtee patteri kunnolla lämmittämään?

Kyllästynyt jäätymään

Kiitos kaikille minua auttaneille Sauvon keskustassa maanantaina.

Mamma rollaattorilla

Äidit ja isät: huolehtikaa että lapsenne käyttää pyöräillessä kypärää. Huolestuttavan moni ei käytä. ”Nössöt käyttää kypärää”, olen kuullut erään alakoululaisen toteavan. Mistä tällainen typerä asenne tulee?! Aivovamma ei ole leikin asia.

Vastuullinen äippä

Keskeneräistä työtä ei pidä arvioida, ja keskenhän nuo Paimion uudet kiertoliittymät vielä ovatkin, mutta ihan pieni varmistus: tuleehan niihin kunnon valaistus? Erityisesti mietin tuota 110-tien kiertoliittymää. Valaistus on iso juttu.

kiitos ja anteeksi