NASEVAT

0

Miten voi pieni ihminen olla tyhmä! Eihän se ole S-Marketin vika että mopot, koppimönkkärit ja autot pärisyttelevät parkkipaikalla joka yö! Sehän on jonkun muun vika ettei ole hidasteita eikä korokkeita parkkialueella. Voi rahanahneus joka yö!

Jukkis

Olihan taas eläkepäivät, istuin POP-pankissa 45 minuuttia vuoroani odotellen. Tulimme vieruskaverini kanssa siihen tulokseen, että kyllä nykyään on omien eläkkeiden saanti niin sanotusti kiven takana. Pankki auki kaksi tuntia ja yksi virkailija kassalla. Tämä ei ole hyvää asiakaspalvelua, ottakaa edes yksi kassahenkilö lisää. Sairaiden ja iäkkäiden vanhusten on suorastaan kidutusta odottaa pitkät ajat omaa vuoroaan.

Vuokko-Tuulikki

Hienoa ja positiivista, että tekstiilinkierrätyslaitos aloittaa Paimiossa toimintansa. Nyt vaan vauhtia biopolttoainejalostamoon ja tuulivoimaan. Tämä on nykypäivää ja tulevaisuutta. Ei anneta änkyröitten kaataa näitä hankkeita.

Ylävistan äijä

Paimioon kaavaillun biokaasulaitoksen etäisyys lähimpään asuinrakennukseen on 450 m, päiväkotiin 550 m ja lähimmän asuinalueen reunaan 850 m. Moottoritielle tulevan hajun negatiivinen vaikutus yleiskuvaan Paimiosta ja haitta muulle yritystoiminnalle.

Halvempi kun ei edes selvitä

Mitä järkeä on kun pienessä maalaiskaupungissa on jalkapallossa sekä jääkiekossa kaksi kilpailevaa urheiluseuraa? Pitäisikö PU:lle ja vaikka mäkihyppyyn saada vielä kilpailijat, saadaan oikein kunnolla vanhat perinteiset urheiluseurat kyykkyyn?

Uudet kilpailevat seurat vain aikuisten miesten egoilua

Kerkolan kyläläisten halloween-reitti jo toistamiseen hauska kokemus täynnä yllätyksiä. Kiitos puuhaajille ja heille, jotka idean taustalla.

ilo päästä katsomaan