NASEVAT

0

Sinä ”siivooja” joka keräilet Sauvon hautausmaalta lasiset kynttilälyhdyt parempaan talteen, niin voisitko ystävällisesti palauttaa pihistämäsi lyhdyt takaisin? Sovitaanko, ettet koske muiden haudoilla oleviin lyhtyihin jatkossa?

Ihan pikkusen harmittaa

Kauan odotettu pikkujoulukausi on aivan nurkan takana! Toiset viettävät sen rupatellen ja ruokaillen hyvässä seurassa. Sauvon kunnan työntekijät viettävät sen hiljaa elokuvateatterissa. No, on kai se enemmän kuin viimevuotinen amaryllis.

Jätän väliin

Koska pankit Paimiossa ja Sauvossa alkavat olla ns. normaalisti auki? Tämä ihmisten kiusaaminen ajanvarauksilla ja Sauvossa yhdellä aukiolopäivällä saisi jo loppua. Pankin perimät maksut kun eivät ole tippuneet yhtään. Päinvastoin. Vastaus, kiitos!

Ärtynyt

Saustilantien kunto ei paranee kirjoittamalla Naseviin. Soitto Varsinais-Suomen elykeskukseen (0295020600) on oikea paikka. Itse olen soittanut sinne jo neljä kertaa. Palaute menee Ely-keskuksesta eteenpäin urakoitisijalle.

Saman tien käyttäjä

Maailman ihanin joulu – joulu ilman naapurin vilkkuvia jouluvaloja.

Kiitos migreenistä

Nämä pienet vihreät naiset ja miehet kehä kolmosen sisällä tietävät kaiken maataloudesta ja metsästyksestä. Epäilen vahvasti, miksi siellä kannatus suurin? Niinpä.

Oka-pappa

Vastaus nimimerkille suosi tässä nyt paikallista: Urheilukauppa oli myös juhannuksena lauantaina kiinni. Yrittäjällä on ehkä neljä palkansaajan viikonloppua vuodessa, onko se liikaa pyydetty?

Metkamika

Luulisi, että työt hoidettaisiin niin, ettei tarvitsisi lehdissä kirjoitella.

Mukavampi olisi kehuja kirjoitella

Vastaus nimimerkille suosi paikallista: käyvät tosiaan töissä muutkin kuin sinä, mutta tekisitkö itse töitä kuutena päivänä viikossa ja unohtaisitko suosiolla kaikki juhlapyhätkin? Vaikka joulunaikaan? Kyllä tekstissäsi oli niin kelju asenne, että pahaa tekee. Itse puolestani nostan hattua pienyrittäjille, jotka jaksavat tällaisista palautteista huolimatta palvella kaikkia.

minä-minä-minä