Nasevat

0

Liikenneympyrän valot ovat todella häiritsevän kirkkaat. Vaikea erottaa toisten autojen valoa ja lamppuja on liian monta.

kyllä

Samaa mieltä uudesta liikenne ympyrästä, on hieno, mutta valot erittäin ärsyttävät, häiritsevät ja häikäisevat niiin, ettei aina tahdo nähdä, että tuleeko autoja vai ei. Poistuessa menee myös tovi, ennen kuin taas näkee kunnolla.

Hämäräsokeus

Suomen pimeään talveen tarvitaan valoa, sen vuoksi kiertoliittymän valaistus on liian vähäinen.

Valoa kansalle

Joulumarkkinakuvaani liittyen, niin nautiskelin siinä ihanan maistuvaista lohisoppaa á la Ansku! Lionsien riisipuuro kyllä kovin houkutti, mutta suolainen ensin!

Joulumuori

Voi sentään, toimittajalla oli niin jouluinen mieli, ettei erottanut lohisoppaa puurosta, pahoittelut!

Tehohoidon raportista selviää, että tehohoitoon joutuvista on 86% ylipainoisia, pitäisikö koronapassiin liittää painoindeksi? Korona on ylipainoisten epidemia.

Realisti

Kiitos Kunnallislehden toimittajille ”hyvän mielen lehdestä”! Tiistain (23.11.) lehti oli täynnä myönteisiä artikkeleita, joita lukiessa ilahtui. Oli muun muassa poimittu hienoja valtuustoaloitteita, oli asiaa uudesta matkailusivustosta, oli juttu Petrin BirdLife palkinnosta, oli positiivinen pääkirjoitus kohtaamisen tärkeydestä ja kurssiesittelyä itsehoidon voimaannuttavasta merkityksestä ja vielä monta monta hyvää uutista. Harmaita ja lohduttomia uutisia löytää ympäriltään itse kukin pyytämättäkin, siksi on upea asia, että joku taho tähdittää elämäämme valopilkuilla ja välähdyksillä paremmasta, Kiitos Kuntsarin väki 🙂

”Hyvinvointia Hyvällä mielellä”

Suurkiitokset niille kolmelle henkilölle 21.11., jotka tulivat auttamaan minut ylös, kun liukastuin ja kaaduin Poimarin mäessä. Yksi auttaja oli Santalan liiketalosta ja kaksi Pussitieltä.

Kiittäen Ismo Ståhlberg