Nasevat

0

Keväällä muutimme Paimioon. Tähän mennessä on sanottava, että päätös oli loistava. Kiva pieni paikka, tarvittavat palvelut kätevästi ja sopiva matka töihin. Kiitos kaupunkilaisille, koemme tulleemme vastaanotetuiksi hyvin.

Preitilä

Vaaratilanteita Vistalla! Yläasteikäisiä tuodaan aamuisin kouluun autolla, jätetään jalkakäytävälle ym. tosi vaarallisiin paikkoihin. Vanhemmat suorastaan tukkivat muun liikenteen tällä törttöilyllään, kyllä olisi poliisilla ohjaamisen paikka.

Aamuisin menoa seuraava

Kiitokset Parantolan alikulun kohdalla sunnuntaina autoilleelle pariskunnalle! Sopivan tilannenopeutenne ja nopean reagointinne ansiosta itsensä karkuun nykäissyt koiranpentumme selvisi säikähdyksellä!

Itsekin säikähdin

Alvar Aallontien kiertoliittymän keskiosan valaistus on liikenneturvallisuusriski. Vistalta tultaessa suojatien kevyttä liikennettä ei pimeällä erota häikäiseviä valoja vasten. Mihin valaisimia edes tarvitaan? Liittymän ympärillä on jo katuvalaistus.

Läheltä piti

Ajoin perjantaina 26.11 klo 11 Karunantietä Rantolaan. Kyllä tie oli ainakin metsämatkoilla jäätävän liukas. Sinne kun saisi vaikka hiekkaa mikä olisi näin paljalle tielle hyvä pohja tulevia kelejä ajatellen. Raskaalle kalustolle luvassa kauhukelejä.

Rantola1

Sauvon yrittäjät järjestää joulujuhlat tässä koronatilanteessa? Missä vastuullisuus? Muistakaa maskit ja turvavälit, kun näemmä on pakko juhlia!

Onko järkee vai ei?

Olipa tyhmä toteamus Realistilta, ”korona on ylipainoisten epidemia”. Avaa pöljä silmäsi.

Normaalipainoinen