Paimion joulumarkkinoilla 21.11. koristeltiin kahdeksan erilaista joulukuusta, jotka olivat aivan kaupungintalon sisäänkäynnin tuntumassa ihailtavina. Sunnuntaina kuusista saattoi äänestää mieluisinta ja nyt äänestys jatkuu viikon ajan täällä Kuntsarin nettisivuilla.

Kuusien koristelijat saivat kutsun koristella kuusensa ja nimetä sen, mutta tekijöitä ei vielä paljasteta. Tässä kisassa kuuset ovat siis numeroituina ja nimettyinä, ja koristelijat paljastetaan vasta kun äänestys on ohi. Poikkeuksena on tässä kisassa kahdeksantena oleva kuusi, joka sai koristeita ylleen pitkin päivää sitä mukaan kun markkinoilla vierailleet lapset niitä valmistivat Pelastakaa Lapset ry:n kojulla.

Valitse siis mieluisin kuusi ja äänestä! Arvomme pieniä palkintoja äänestäneiden kesken.

Tulokset julkistetaan Kunnallislehdessä tiistaina 30.11.

Äänestä Paimion joulumarkkinoiden 2022 hienoin kierrätetty joulukoriste!(Pakollinen)
Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)