Halloween iloa ja kauhua lähellä

0
Eetu, Veera ja Jani Auer olivat panostaneet huolellisesti asuihinsa.

Halloweenin juhlinta näyttää rantautuneen lujasti tällekin seudulle. Paimiossa myös MLL:n perhetalo Hattara täyttyi viime perjantaina kauhistuttavan suloisista noidista, kissoista, luurangoista ja muista monstereista, kun Paimion paikallisyhdistys järjesti lapsiperheille tarkoitetun Halloween-discon. Kahden euron pääsymaksun hinnalla perhe sai mättää herkkuja mahan täyteen, askarrella, etsiä pahvikummituksia ja jorata pari tuntia ihan hiki päässä, kertoo Heini Viljanen MLL:n hallituksesta.

Juhlat olivat todellinen suksee ja yleisöryntäys yllätti myös järjestäjät perin pohjin.

– Koronakurimuksen vuoksi tällaiselle oli selvästi tilausta. Ihanaa kun vihdoin pääsimme järjestämään kunnon pirskeet pikkuväelle, iloitsevat Henna Uusitupa ja Tuire Mäkelä MLL Paimiosta.

Tänä syksynä on luvassa vielä Hämärähommia-tapahtuma eli taskulamppusuunnistusta Hiekkahelmen ympäristössä sekä isänpäiväviikonloppuun sijoittuva Miesten ilta, josta yhdistys toivoo muodostuvan perinne paimiolaisen miesväen muistamiseen, kertoo Heini.

Naapurusto

haamuiliPaimiolaisessa Kerkolan kylässä puolestaan järjestivät asukkaat toistamiseen kylän yhteisen halloween-reitin, ja rakensivat pihoilleen osin suorastaan karmivia mutta erityisesti kekseliäitä halloween-yllätyksiä. Jotkut kulkijat saivat reitin varrella kohdata jopa haahuilevan haamun.

Kylän yhteishenkeä kuvaa, että reitin varrella oli huomioitu myös lapsikulkijat karkkitarjoiluilla. Kolme ohessa olevaa kuvaa on napattu Kerkolan reitin varrelta.