Lasten Kulttuuripäivä tarjoaa Sauvossa aktiviteetteja laidasta laitaan – Lauantain pääesiintyjänä Turun Sirkus

0
Sauvon koulukeskuksessa vietetään lauantaina Lasten Kulttuuripäivää.

Sauvon koulukeskuksessa on huomenna lauantaina tarjolla monenlaista purtavaa niille, jotka ovat korona-aikana kärsineet kulttuurinälästä. Alle kouluikäiset lapset ja alakoululaiset ovat tervetulleita kokeilemaan muun muassa teatterinaamio- ja batiikkivärjäyspajaa, kurpitsakilpailua ja murrepajaa sekä toistakymmentä muuta eri aktiviteettia. Päivän päätähtinä ovat Turun Sirkuksen akrobaatit, jotka esiintyvät yläkoulun liikuntasalissa kello 13 alkaen.

– Saimme tukea päivän järjestämiseen Innovatiiviset tapahtumat Sauvossa -ideakilpailun kautta, joka mahdollisti Turun Sirkuksen saamisen mukaan. He myös pitävät sirkuspajaa päivän aikana, vinkkaa tapahtumaa järjestelemässä olleen MLL:n Sauvo-Karunan yhdistyksen tapahtuma- ja perhekahvilavastaava Emilia Koski.

Osa päivän työpajoista on rajattu osallistujamäärin, ja ilmoittautumaan pääsee puoli tuntia ennen varsinaista kulttuuripäivän aloitusta, eli kello 10.30.

– Siten saamme varmistettua, että ryhmäkoot pysyvät kohtuullisina. Osa pajoista vaatii siis ennakkoon ilmoittautumisen, ja osaan voi tulla ihan vapaasti kokeilemaan eri aktiviteetteja. Uskon, että niin sauvolaiset kuin paimiolaisetkin lapsiperheet lähtevät liikkeelle nyt, kun pitkästä aikaa järjestetään jotain isoa, Koski miettii.

Lasten Kulttuuripäivän tarkempi ohjelma löytyy tapahtuman omilta Facebook-sivuilta. Lasten Kulttuuripäivä järjestetään Sauvossa nyt ensimmäistä kertaa.

Sauvon Lasten Kulttuuripäivä Sauvon koulukeskuksessa lauantaina 13.11. kello 11–15.