Nasevat

0

Sauvon kunnan pikkujouluissa istutaan tänä vuonna hiljaa elokuvateatterissa, aivan kuin hiljaisuutta ei olisi jo etätöiden ja taukojen porrastusten ansiosta ollut riittävästi. Ja oman kunnan loistavat yrittäjät unohdettiin, rahat viedään Paimioon?

Pettynyt

Lauantai, ja koska käyn töissä, viikon ainoa päivä jolloin mahdollista ehtiä paikalliseen urheilukauppaan. Paitsi että se oli kiinni, koska pyhäinpäivä. No, Skanssi oli auki. Intersporttiin kelpasivat minun 400 euroani ja sain hyvää palveluakin.

Suosi tässä nyt sitten paikallista

Kyllä tuli upea, toimiva kiertoliittymä asuntoni lähelle ja toinen mökkimatkani varrella. Lisäksi kauan odotettu kevytliikennetie Tammisiltaan. Kiitos!

Kodintekniikan seniori

Kyllä Sauvossa on Saustilantie hävyttömässä kunnossa. Päänkokoisia reikiä asvaltissa, joita ei huomaa kun ovat vettä täynnä.

Ketuttaa

Huomio! Nyt kaikki iltakävelylenkille Sauvon palvelutaloa ihastelemaan! Siellä on aivan ihanat syystalvijouluvalot!!!

Väriloistoa Sauvossa

Naisten harmaa metallinen rannekello löydetty tiistaina 9. marraskuuta Vistan koulun/uimahallin parkkipaikalta noin kello 16.50. Omistajaa pyydetään noutamaan kello Kunnallislehden toimituksesta. Noudettaessa on osattava kertoa, minkä merkkinen kello on.