Paimion uudet kiertoliittymät – Hittejä vai huteja? Jotain siltä väliltä? Vastaa Kuntsarin kyselyyn ja kerro mielipiteesi!

5
Paimiossa on urakoitu syksyn 2021 aikana kiertoliittymiä sekä Kaaritien ja Alvar Aallontien risteykseen (kuvassa) että 110-tien ja Sauvon-Kemiöntien risteykseen.

Vastaa alla olevaan Kuntsarin verkkokyselyyn ja kerro mielipiteesi Paimioon kesän ja syksyn aikana rakentuneista uusista kiertoliittymistä. Toinen niistä kohosi Alvar Aallontien ja Kaaritien risteykseen ja toinen puolestaan Kravinkujan-Sauvontien ja 110-tien risteykseen. Kumpi kiertoliittymistä onnistui paremmin vai ovatko molemmat liittymät autoilijoiden mieleen? Entä millaisena liittymät koetaan jalankulkijoiden keskuudessa? Jäikö liittymiin vielä petrattavaa esimerkiksi K-Supermarketin ja Lidlin väliin nousevaan Jokipellontien-Kravinkujan ja Paimiontien kiertoliittymäprojektia ajatellen?

Kirjaa mielipiteesi oheiseen kyselyyn ja ole vaikuttamassa Kunnallislehden kiertoliittymistä joulukuussa koostamaan juttuun.

Vastausaikaa on perjantaihin 3. joulukuuta asti.

KYSELY ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE VASTAAJILLE! Julkaisemme vastauksista jutun joulukuussa.

5 KOMMENTIT

  1. Todella hyviä kummatkin. Liikennevalo risteys myös kiertoliittymäksi. Liikennevaloja ei tarvita näin pienessä kylässä vaikka kaupungin statuksesta nauttiikin.

  2. Tervetulleet kiertoliittymät! Nyt matkan teko sujuvaa. Kaaritie valot hämmentävät, tulee mieleen, että jotain sattunut risteyksessä. Ovatko tarpeen? Saataisiinpa punaisten liikenne alojen tilallekin näin sujuva ratkaisu.

  3. Aivan mahtavaa!! Huokaisen tyytyväisyydestä joka kerta 110-tien uuteen kiertoliittymään ajaessa. Sujuvaa ja nopeaa, vuosien odottelun jälkeen. Kiitos!

  4. Kyllä ainakin 110 tien kiertoliittymä toimii erittäin hyvin vaikka on ihmisiä jotka eivät osaa vilkun käyttöä ympyrässä

  5. Ilmastoteko, turhat joutokäynnit ovat poissa. Onnistunut ja tervetullut ratkaisu. Kaaritien kiertoliittymän valaistus epäonnistunut. Väärä valon värisävy, liikaa valaisimia hämmentävässä korkeudessa. Lisätkää sen sijaan valoa suojateille ” Poimari, K-kauppa, Sukselantie “.

Kommenttien lisääminen on estetty.