Paimion uudet kiertoliittymät – Hittejä vai huteja? Jotain siltä väliltä? Vastaa Kuntsarin kyselyyn ja kerro mielipiteesi!

2
Paimiossa on urakoitu syksyn 2021 aikana kiertoliittymiä sekä Kaaritien ja Alvar Aallontien risteykseen (kuvassa) että 110-tien ja Sauvon-Kemiöntien risteykseen.

Vastaa alla olevaan Kuntsarin verkkokyselyyn ja kerro mielipiteesi Paimioon kesän ja syksyn aikana rakentuneista uusista kiertoliittymistä. Toinen niistä kohosi Alvar Aallontien ja Kaaritien risteykseen ja toinen puolestaan Kravinkujan-Sauvontien ja 110-tien risteykseen. Kumpi kiertoliittymistä onnistui paremmin vai ovatko molemmat liittymät autoilijoiden mieleen? Entä millaisena liittymät koetaan jalankulkijoiden keskuudessa? Jäikö liittymiin vielä petrattavaa esimerkiksi K-Supermarketin ja Lidlin väliin nousevaan Jokipellontien-Kravinkujan ja Paimiontien kiertoliittymäprojektia ajatellen?

Kirjaa mielipiteesi oheiseen kyselyyn ja ole vaikuttamassa Kunnallislehden kiertoliittymistä joulukuussa koostamaan juttuun.

Vastausaikaa on perjantaihin 3. joulukuuta asti.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jan
2 päivää sitten

Todella hyviä kummatkin. Liikennevalo risteys myös kiertoliittymäksi. Liikennevaloja ei tarvita näin pienessä kylässä vaikka kaupungin statuksesta nauttiikin.

Päivi Kanerva
1 päivä sitten

Tervetulleet kiertoliittymät! Nyt matkan teko sujuvaa. Kaaritie valot hämmentävät, tulee mieleen, että jotain sattunut risteyksessä. Ovatko tarpeen? Saataisiinpa punaisten liikenne alojen tilallekin näin sujuva ratkaisu.