Tukioppilaat siistivät leikkipuiston Piikkiössä – Katso videolta, miten graffitit saivat kyytiä!

0
Tukioppilaat siistivät leikkipuistoa yhdessä Kaarinan kaupungin puistotyöntekijöiden kanssa.

Piikkiön yhtenäiskoulun tukioppilaat eivät jääneet toimettomiksi, kun sosiaalisessa mediassa heräsi keskustelu Piikkiön keskuspuiston leikkipuiston heikosta kunnosta. Facebookin Piikkiön ilmoitustaulun keskustelussa ihmeteltiin muun muassa ilkivallan määrää, josta puisto oli saanut oman osansa.

Tukioppilaat ottivat yhteyttä yhdessä yhtenäiskoulun koulunuorisotyöntekijä Eemil Heimon kanssa Kaarinan kaupungin puistotyöntekijöihin, ja viime viikolla he yksissä tuumin siistivät puiston. Nuoret korostivat, että he halusivat samalla puhdistaa piikkiöläisen nuorison maineen, koska suurin osa puistossa viettävistä nuorista on fiksuja ja heitäkin harmittaa alueella tehty ilkivalta.

Koulun mediaryhmä oli paikalla seuraamassa kuvin ja videon puhdistusoperaatiota, ja kyseinen videopätkä on nähtävissä alla.