Vilho Aatola Kart Republic Finland 2021 -lähettilääksi – Paimiossa karting-oppejaan kartuttanut kuljettaja pääsee Italiaan kisaamaan

0
Aatola voitti menneellä kaudella Suomen juniorimestaruuden Mini60-luokassa sekä IAME Finland -sarjan Suomen mestaruuden Mini-luokassa.

Paimiolaista South West Karting Fin ry:tä edustava Vilho Aatola pääsee tulevana viikonloppuna palkintokisamatkalle Italian Adriaan, jossa ajetaan WSK Final Cup -osakilpailu. Turkulainen Aatola osallistuu Mini-luokkaan ja tämä tulee olemaan hänen viimeinen kilpailunsa pienellä rungolla. Tällä hetkellä kisaviikonloppuun on ilmoittautunut jo yli 230 kuljettajaa.

Palkintomatka on seurausta valinnasta Kart Republic Finland 2021 -lähettilääksi, jonka valitsee Janicol Racing Oy ja Decens Oy. Lähettilääksi valitulle kuljettajalle kustannetaan yksi kansainvälinen kilpailu Euroopassa. Aatola voitti menneellä kaudella Suomen juniorimestaruuden Mini60-luokassa sekä IAME Finland -sarjan Suomen mestaruuden Mini-luokassa.

Janicol Oy:n toimitusjohtaja Jarno Lahnalahti mainitsee tiedotteessa, että lähettilääksi valikoituminen edellyttää muun muassa positiivisen mielikuvan luomista lajista, aktiivisuutta, sitoutumista ja kehityshalukkuutta. Myös moottoriurheilusta nauttiminen ja kontaktien luominen sekä niiden ylläpitäminen ovat tärkeitä kriteerejä lähettilästä valittaessa.

– Vilho ja hänen taustajoukkonsa ovat olleet hieno esimerkki tästä, kuinka asioita hoidetaan. Kruununa oli tuplamestaruus tiimille. Mestaruuksien arvostusta nostaa vielä se, että kummassakin sarjassa oli kuskeja paljon ja kilpailu oli kovaa, Lahnalahti jatkaa.