NASEVAT

0

Vai että häikäisee liikenneympyrän valot. Suosittelen aurinkolaseja kesät talvet! Sitten voi myös kiertää Saustilan tai Hepojoen kautta, sieltä pääsee kummastakin isolle kirkolle!

Oka-pappa

Hanhentien leikkipaikan yhteydessä on iso hiekka-alue, voisiko siitä muuttaa osan myös pysäköintialueeksi. Pääsisi kauempaakin kätevästi autolla lähelle ja parkkialue helpottaisi myös fribaajia, joilla taitaa olla pulaa pysäköintitilasta.

Kaikki mahtuu sovussa

Hienoa, että Paimiossa riittää kiekkoilijoita kahteen seuraan. Mahtava kamppailu nähtiin jälleen kerran lauantaina. Kiekkoseuran kannattajista huokuu yhteisöllisyys ja vaikuttaa yhdeltä suurelta perheeltä. Mahtavaa!

puolueeton katsoja

Pitäisi informoida ihmisiä taas koronatartunnoista, missäköhän leviää tällä hetkellä. Voisi vähän ehkä väistellä, jos tietäisi asiasta enemmän. Jonkinlaista osviittaa näin myyjäisten yms. joulutapahtumien aikana tarvittaisiin.

Maskipakko

Nykyään lääkärille pääsee vain jos on terve. Odottelen parantumista ja yritän sitten uudelleen…

Iloinen veronmaksaja

Solinassa on selkeästi torstaisin jotain taikavettä altaassa, koska uinti sujuu ja jaksaa paljon pidemmän matkan. Tiistait ovat aina yhtä tervassa tahkomista. Kiitos koko henkilökunnalle hyvästä uinnista.

Christian Lönnroth

Piikkiön seurakunnan nimissä lähetetyn joulukalenterin luukku 7.12 : ”Joulu on loistavaa aikaa jeesustella. Ja tonttuilla.” on todella törkeä joulusanoma, suorastaan rienaava.

Hannu Koskimo