NASEVAT

0

Olin eilen tunnin jonossa 17 asteen pakkasessa 3. koronarokotukseen. Tapahtuman voisi järjestää käänteisesti. Sisäänkäynti tulo-ovesta ja melkein kaikki voisivat jonottaa käytävässä. Poistuminen sitten suoraan rokotustilasta. Tartuntavaara ei ole yhtään suurempi, kun nytkin otettiin tuulikaappiin 7-10 henkeä. Vielä kun tulisi räntää tai vettä. Ei olisi kiva seistä ulkona.

kolmospiikki

Frisbeegolfaajilla on radan lähistöllä harrastusta varten tehtyjä parkkipaikkoja. Lisäksi lähellä on Hanhijoen koulun ja sairaalan p-paikat. Silti pitäisi lohkaista osa uudistetusta Hanhen pelikentästä pysäköintiä varten? Anteeksi mitä?

Ei onnistu

Jos valot häikäisee, niin se on omakohtainen kokemus, eikä keneltäkään pois. Miksi siis arvostella toisen kokemusta, ikäänkuin vääränä, ihan kuin mielipidettäkin. Ikäänkuin auronkolasit toisi syksyn/talven pimeisiin iltoihin ratkaisun.

Jokaisen kokemus on yhtä tärkeä

Jos pelastit torstaina 9.12. alkuillasta Tokmannin, K-Supermarketin tai LIDLin liiketiloihin unohtamani kävelykepin hukkaantumasta, niin vain soitto numeroon 0505970079 ja noudan kepin tunnistuksen jälkeen kotiini pois nurkistanne.

T: Apupukki

Kyllä maailma on mallillaan? Piikkiössä haudataan vainajia toisten vainajien päälle! Hautapaikka pitää olla ikuinen, jos niin on sovittu 50-60-lukujen taitteessa.

Haudat rauhaan!

Hullulta tuntuu, ettei Paimion terveyskeskukseen pääse koronatestiin, jos on saanut kaksi rokotetta. Koko ajan uutisissa kerrotaan, kuinka korona leviää myös rokotettujen keskuudessa.

toivottavasti muutos käytäntöihin tulossa pian