NASEVAT

0

Paimion liikennevalojen kohdalla haisee sietämättömän pahalta. Emme tiedä, mistä haju on peräisin. Voisiko joku selvittää hajun alkuperän ja mieluiten poistaa hajun, kun risteyksestä ei pian pysty kulkemaan.

päivittäiset ohikulkijat

Jos uuden liikenneympyrän valot häiritsevät tienkäyttäjiä niin paljon kiertäkää sitten muuta kautta. On se kumma kun joka asiasta pitää valittaa kuin pieni lapsi.

Kiukkuinen kuuntelija

Mikä meni pieleen Sauvon koronatoimissa, nyt ollaan ykkösiä ilmaantuvuudessa. Miksi olisi ollut niin vaikeaa esim. pitää maskeja bussissa ja koulussa koko syksyn? Ihmetellä voi, miksi lapset laitetaan oireisina kouluun, oireettomuuden ymmärtää, mutta…

maalaisjärki kunniaan

Sauvossa laitetaan Osmalahteen asfaltointiin 245 000 euroa, mutta keskustassakin vanhat puuvalotolpat vinossa ja kadut kuoppaisia. Missä keskustan lupaamat sisääntuloväylän siistimiset? Nyt on uudet valojalustat jo paikalla!

menikö oikein

Olisipa hienoa, jos Paimiossakin voisi osallistua jossain kukkakaupassa Operaatio Amaryllikseen, eli lahjoittaa joulukukan jollekin iäkkäälle tai yksineläjälle. Ehkä ensi vuonna?

Iloa jouluun

Miksi monista asioista viestitetään vain netissä tai sosiaalisen median kanavilla? Olisin halunnut osallistua seurakunnan lahjakeräykseen, mutta ei voi, kun ei tiedä miten toimia. Eikö avuntarvetta kuitenkin ole muulloinkin kuin vain jouluna? Avustamisen mahdollisuudesta pitäisi kertoa säännöllisesti jossain!

perheenäiti