Nasevat

0

Kysyin Paimion terveyskeskuksesta kolmatta koronarokotusta. Sanottiin, että seuraava aika on 19. tammikuuta. Miten tämä on mahdollista? Kaikki tiedotusvälineet toitottaa, että menkää hakemaan rokote heti kun se on mahdollista. Rokotteita on riittävästi, mikä Paimiossa mättää?

Miksi Paimiossa ei saa rokotusta

Vastaus iloa jouluun -kirjoittajalle: Olisimme ehdottomasti mukana jakamassa joulumieltä kukkien viennillä. Me emme kuitenkaan itse pysty järjestämään kyseistä asiaa vaan tarvittaisiin taho, jonka kanssa tehdä yhteistyötä. Olemme viime ystävänpäivänä tehneet Paimion kaupungin vanhuspalveluiden kanssa yhteistyötä vastaavan projektin tiimoilta. Tulemme varmasti myös tulevanakin ystävänpäivänä järjestämään iloa vanhuksille.

Rauhaisaa joulunaikaa toivottaen Paimion Kukkapalvelu

Mikä Paimiossa mättää, kun koronarokotuksiin ei saada vauhtia?

Mikä kestää?

Sauvon vanhustyön henkilökunta kiittää lämpimästi kaikkia jouluruokailun järjestämiseen osallistuneita tahoja. Kotihoidon henkilökunta haluaa kiittää henkilöä, joka lahjoitti ventipressin heidän käyttöönsä.

Iloista joulunaikaa kaikille!

Alakoulun opettaja osoittaa yksitellen oppilaita: ”sinä et osaa, sinä et osaa, sinä et osaa..” Työelämässä tämä olisi epäasiallista käytöstä ja kiusaamista. Ja tässä kyse lapsista!

Vuodesta toiseen

Sauvon koulussa ei ollut riittäviä koronatoimia! Odotan kuulevani paljon parannuksia terveysturvallisuudessa ennen paluuta kouluun joululoman jälkeen. Ja ennen omikronin leviämistä. Lasten maskinkäyttöä on valvottava, muuten se ei toteudu käytännössä

Lasten terveys etusijalle