Nasevat

0

Heh… Kalevantie aurattiin lumesta jouluaattoaamuna kolmeen kertaan useamman kun yhden urakoitsijan toimesta alkaen klo 03:30. Oman arvioni mukaan lunta oli maassa massiiviset 1cm. Mitähän tämmöinen touhu mahtaa kustantaa kaupungille laajemmin ?

TMV

Preitilän ok-taloalueella poltetaan yhdessä talossa ties mitä lämmitettäessä. Vain puhdasta puuta saa polttaa, että säilyy hengitysilma lähialueiden asukkailla lainmukaisena, ja taloissa voidaan pitää ilmanvaihtoa päällä ilman myrkkyjen sisääntuloa!

Jouluaattonakin kärysi koko päivän

Miten on mahdollista että näillä keleillä ei saada urheilupuistoon jäädytettyä kunnon jäätä? Parin sentin kerros ei riitä, kun jää kuluu niin kivet tulee jään pinnasta läpi. Voisiko jäädytystä hoitaa talkoilla jos kaupungin työntekijät eivät ehdi?

Raimo Vormisto

Kiitän omasta ja monen muun puolesta postinkujalaisia ja kaikkia niitä tahoja, jotka ovat mahdollistaneet kauniin joulukujan. Lämmin kiitos työstänne! Joulukuja on todella kaunis.

Ihastelija

Tulipa hyvä mieli. Paimion uimahallissa henkilökunta oli ystävällistä ja asiallista. Kaiken kruunasti ihana rauhallinen jouluvalaistus. Kiitos.

Toini Aro