Bensaa hamstrattiin Paimiossa yöllä vesikanistereihinkin

1

Viime yönä Paimiossa pystyi tankkaamaan bensaa puoli-ilmaiseksi eli 0,014 eurolla litralta. Asiasta ensin uutisoinut Turun Sanomat kertoo uutisessaan, että tankkaus onnistui Turun Osuuskaupan Tammisillan, Raision ja Auran ABC-huoltamoilla, ja kyse oli 95-bensiinistä, jonka hinta oli erehdyksessä näpytelty väärin.

Turun Sanomien mukaan Polttoaine.net -sivuston mukaan 95-bensiinin keskihinta on tällä hetkellä Turun seudulla 1,83 €.

Turun Osuuskaupan alennusmyyntikampanjasta ei ollut kyse.

– Ei ollut tarkoituksella niin halpaa ysivitosta. Näppäilyvirheestä tämä johtui, Turun Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Rami Kalliomäki kertoo lehdelle.

Edullista polttoainetta oli tarjolla yöllä puoli yhdestä noin aamukuuteen asti. Tieto edullisesta hinnasta kiiri muun muassa somen välityksellä ja tankeilla kävi huomattavasti enemmän asiakkaita tavalliseen yöhön verrattuna.

– Kyllä niitä iloisia asiakkaita jonkin verran oli. Viesti kulkee nopeasti kaverilta toiselle ja somemaailman kautta. Taidettiin päästä johonkin tik tok -videoonkin, naurahtaa Kalliomäki.

Muutamalla ABC.asemalla sai viime yönä tankata autoonsa 95-bensiiniä puoli-ilmaiseksi hintaan 0,014 euroa. Oheiset kuvat on poimittu kuvakaappauksina Whatsapp-/Tiktok-ketjuista.

 

1 KOMMENTTI

  1. Jos hinta pitää paikkansa, niin ei tuo ollut puoli-ilmaista vaan täysin ilmaista. Tuostakin saattaa poliisilla olla jotain sanomista.

Kommenttien lisääminen on estetty.