Kiitos!

0

Kiitos on pieni suuri sana, yksi elämän tärkeimmistä. Kiitoksen kohteita ja kiitollisuuden aiheita löytyy runsaasti ihan läheltä, joten tästä vähän kiitosta kehiin näin joulun alla.

Kiitos värikkäiden jouluvalojen ripustajat ja muutkin mustavalkoisuuden välttäjät, kiitos kirkkaat kuutamoiset aamut, kiitos pimeät illat ja heijastinta käyttävät kansalaiset.

Kiitos kiertoliittymän rakentajat, rakentamisen mahdollistajat sekä vilkkua ympyrässä oikeaoppisesti käyttävät ja oikeaan suuntaan ajavat henkilöt.

Paimion musiikkiopistolle kiitos syksyn musisoinneista ja erityisesti siitä, että kolmen tyttären soittotunnit järjestyivät samaan aikaan. Nyt olemme päässeet myös kuulemaan nuorten soittajien esityksiä, ja tunnelma näissä tilaisuuksissa on ollut erityinen.

Kiitos Paimion kaupunginkirjastolle kaikesta hyvästä palvelusta ja erityisesti jouluaiheisen aineiston esillepanosta. Kirjasto on myös jouluinen menovinkkini: joulukirjoja, -levyjä ja -nuotteja jäi vielä teillekin lainattavaksi! Kirjasto on joulunkin alla kiireen tuolla puolen.

Seurakunta saa erityiskiitoksen Kauneimmista joululauluista! Siellä heräsi joulumieli. Vieraileva lauluyhtye lauloi erityisen kauniisti.

Kiitos myös metsä ja polku jalan alla, kiitos kaikki erilaisten polkujen raivaajat, kiitos tänäkin syksynä ahkeroineet seurojen ja yhdistysten talkoolaiset ja kiitos, kun kannat roskasi luonnosta kotiin. Roskista puheenollen: onnea on muovinkeräysastia omassa portinpielessä, sen hankkimisesta kiitän itseäni ja tyhjennyksestä H. Koskista.

Iso kiitos lasten, nuorten ja vanhusten kanssa työskenteleville ja heidät huomaaville. Kiitos varhaiskasvatuksen ja koulujen henkilökunta! Lämmin kiitos ja kumarrus myös terveydenhuollon henkilökunnan työpanoksesta näinä aikoina.

Kiitos kaikki kadulla tervehtijät, silmiin katsojat ja selän takana hyvänpuhujat. Kiitos sinulle, joka olet ilahduttanut läheistäsi.

Näitähän riittäisi. Ketä sinä kiittäisit?

Katariina Mikkola