Kolme sairaalahoitoon moottoritiellä sattuneesta onnettomuudesta

0
Ulosajo Sauvon liittymän tuntumassa toi paikalle pelastuslaitoksen kalustoa myös Kaarinasta.

Paimiossa moottoritiellä Helsinkiin päin menevillä kaistoilla tapahtui kello viiden aikoihin rekan ja henkilöauton kolari. Onnettomuuspaikka oli noin kilometrin Valkojan liittymästä Vistan liittymää kohti. Pelastuslaitos sai hälytyksen asiasta hieman ennen kello viittä.

Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan ensihoitoyksiköt kuljettivat ainakin kolme henkilöä sairaalaan. Kolari tapahtui Helsinkiin päin menevien kaistalla, mutta tarkempi tilannekuvauksen selviää vasta poliisin tutkinnassa.

Muu liikenne Helsinkiin päin ohjattiin väliaikaisesti 110-tielle.

Onnettomuuspaikan tutkinta ja raivaus on jo loppusuoralla. Ajoneuvoja hinattiin pois onnettomuuspaikalta ja liikenne palaa normaaliksi noin klo 19 aikoihin.