Paimioon ja Sauvoon viikonlopulla 17 tartuntaa

0

KORONA Tartuntojen kasvu maassa jatkuu, eivätkä tartuntaluvut näytä meillä paikallisestikaan hiipuvan. Paimioon kirjattiin viikonlopulla kymmenen uutta tartuntaa ja Sauvoon seitsemän. Koko Varsinais-Suomeen tartuntoja kirjattiin THL:n lukujen mukaan 362 ja niistä 145 merkittiin Turkuun. Kaarinassa tapauksia oli 28 ja Salossa 22.

Voimakkaasti heikentyneen koronatilanteen vuoksi Lounais-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti maanantaina harkitsevansa aiempaa kireämpiä rajoitustoimia alueelleen. Niistä todennäköisesti tulee tietoa maanantaina iltapäivällä tai illalla ja kerromme näistä lisää nettiuutisissamme. Valmistelussa olivat sekä kaikkien yleisötilaisuuksien kieltäminen sisätiloissa ja ulkotiloissa että asiakas- ja yleisötilojen käytön lyhytaikainen rajoittaminen. Tartuntatautilakiin ja alueellisten koronakoordinaatioryhmien lausuntoihin pohjautuva rajoitus olisi voimassa ainakin vuoden loppuun.