Uusi anniskeluravintola avaa Paimiossa helmikuussa – Luvassa tähtiartisteja ja juonnettua karaokea pubimaisessa miljöössä

0
Paimioon on aukeamassa helmikuussa anniskeluravintola muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen. Kuvituskuva: Jori Liimatainen/TS

Paimioon avataan helmikuun alussa uusi anniskeluravintola. Asia varmistui keskiviikkona, kun ravintolan avaavan ohjelmatoimisto DT Events Oy:n toimitusjohtaja Krista Tammi vahvisti asian Kunnallislehdelle.

Uusi anniskeluravintola aukeaa vanhan Club Helmen tiloihin Vistantien varteen. Tammen mukaan ohjelmatoimisto oli jo pidempään katsellut laajentumismahdollisuutta Paimioon, ja kun Poimari ilmoitti lokakuussa toiminnan loppumisesta, aukesi sopiva paikka aluevaltaukselle “kuin itsestään”.

– Palaset loksahtivat sopivasti kohdalleen. Uskon, että Paimion kokoinen kaupunki elättää kyllä yhden monipuolisen viihderavintolan hyvin, Tammi sanoo.

Uudella ravintolalla ei ole vielä nimeä, sillä ennen avajaispäivää edessä on vielä tiivis remonttirupeama elokuusta 2015 tyhjillään olleissa tiloissa.

– Club Helmen jäljiltä värimaailma on aika vaaleanpunainen, joten jonkin verran päivitettävää on, Tammi naurahtaa ja jatkaa:

– Itse tila on todella toimiva. Koska se on jaettu kahteen osaan, voidaan esimerkiksi ravintolan toisella puolella järjestää tarvittaessa yksityistilaisuuksia.

Isoja nimiä live-esiintyjiksi

Pöytyällä kirjojaan pitävällä DT Eventsillä on jo ennestään kaksi ravintolaa, joista toinen, Raikulin Raitti sijaitsee Kyrössä ja toinen, Music Bar Sävel Raisiossa. Ohjelmatoimisto on erikoistunut sekä livetapahtumiin että juonnettuihin karaokeiltoihin, ja niitä molempia on luvassa reilusti myös Paimioon.

– Ajatuksena on, että ravintola olisi ainakin alkuun avoinna keskiviikosta lauantaihin ja jokaiselle päivälle olisi jotain ohjelmaa. Juonnettua karaokea, live-esiintyjiä, pubivisoja, bingoja ja muuta monipuoliseen ravintolaan sopivaa ohjelmaa, Tammi listaa.

DT Eventsin artistilistalta löytyy muun muassa sellaisia tunnettuja nimiä kuten Lord Est, Meiju Suvas ja Janne Hurme. Tammi lupailee isoja live-esiintyjä nimiä myös Paimioon jo tulevaksi kevääksi.

– Vielä ei voi paljastaa nimiä, mutta voi sanoa, että buukkauksia on tehty. Tunnettuja kotimaisia artisteja, hän vinkkaa.

Kevään edetessä kesää kohti aukioloajat laajenevat todennäköisesti myös alkuviikkoon.

– Se on ajatuksena, että kesällä olisimme auki myös maanantaisin ja tiistaisin.

Tammen mukaan työntekijärekrytoinnit uutta ravintolaa varten on jo tehty, ja työvoima on löytynyt Peimarin seudulta.