Nasevat

0

Paimion terveysasemalla ei osata yksilönsuojaa vielä 2021 vuonnakaan! Ei ole fiksua kysellä koronarokotuksen yhteydessä edes lapsen ikää saati sukunimeä kaikkien kuullen! Onneksi itsellä työterveys, jossa käydä kun kotikunnassa ei yksilön suoja toimi!

Lapsillakin on yksilösuoja

Paimion kaupungilla on ilmeisesti todella hyvät vakuutukset, kun ei jalkakäytäviä eikä sellaisia ajoteitä, joissa ei ole jalkakäytävää, ole hiekoitettu. Turha selittää, ettei siitä ole hyötyä. Kokemuksena voin todeta, että siitä on todellakin hyötyä.

hengenvaarallista liukastelua

Suurenmoiset kiitokset osaavalle paimiolaiselle matkatoimistolle! Kyllä kelpasi matkustaa turvallisesti. Hommat oli hoidettu kerrassaan loistavasti sekä hotellilla että matkalla. Vallan mukavaa oli matkustaa.

Kevola-Pitkäporras kiittää ja kumartaa

Olen käynyt omalla autolla Venäjän Karjalassa karhujahdissa. Ehkä oltaisiin saatu se Karjala takaisin, mutta tähän maailman tilanteeseen katsoen ehkä hyvä näin?

Oka-pappa

Kiitokset Paimion terveyskeskukseen. Kun miäs ottaa keittiöveitsen kätöseen, niin siitä usein syntyy verilammikko lattiaan. No vartin päivystyksen jälkeen kutsu kävi ja korjaustoimenpiteet käynnissä.

Kiitos!!

Kiitos Perttu, kun puolustat kiusattuja. Olen koulukiusatun lapsen äiti. Paimiossa ei todellakaan ole ”homma hoidossa” niinkuin koulutuslautakunta väittää. Millainen lautakunta on oikein valittu? Ei ainakaan lapsista ja nuorista välittävä. Kiitos Sanna-Maija Ansio kun välität ja yrität.

Älä anna periksi