Nasevat

0

Kiitos kaupungille Muurahaispolun aurauksesta.

Kävelijä, nyt ilman koiraa

Parfyymi joululahjaksi? Muista, että oma nenäsi tottuu, toisten ei. Seurassasi on mukavampi olla, kun et leiju usvapilvessä. Perääsi jää kasa tajuttomia, eikä johdu siitä, että olet niin pahuksen hyvännäköinen.

Aah Poison ja Opium!

Nimimerkille lapsillakin on yksilösuoja! Häpeätkö sitä jos muut kuulee, että lapsesi saa koronarokotuksen? Olisit ylpeä, rokotus on kaikkien hyväksi!

Voi hyvänen aika!

Ehdokas, joka kutsuu äänestäjiä tahnahousuiksi, ei herätä kovin suurta luottamusta. Mahdatkohan arvostaa äänestäjiä vai oletko lähtenyt leikillä mukaan? Huumoria voi olla mukana, keskenkasvuinen provosointi ei kyllä herätä äänestyshalua.

äänestäjä

Ei mainoksia, kiitos -tarra postilaatikossa ei ilmeisesti estä vaalimainoksia.

Ei kai sitten mainos

Nimimerkille ”Lapsillakin on yksilönsuoja” Kunnallislehden nasevissa 4.1.22 kirjoititte ”Paimion terveysasemalla ei osata yksilönsuojaa vielä 2021 vuonnakaan”. Se ei pidä paikkaansa. Voimassa olevien ohjeiden mukaan hoitajan on tilastoitava tekemänsä toimenpiteet, jota kirjaamista varten pitää tietää hoidettavan nimi.

On myös olemassa ohje, minkä ikäiselle lapselle saa antaa koronarokotteen. Lapsen ikä täytyy varmistaa. Kun mennessänne tiesitte ruuhkan, joka rokotuspaikalla on, olisitte voinut kirjoittaa lapsenne henkilötiedot paperille hoitoa ja tilastointia varten. Näin teidän ei olisi ääneen sanomalla tarvinnut rikkoa lapsenne yksityisyyden suojaa.

Hyvää uutta vuotta ja hoitajille myös jaksamista toivottaen!

Osmo Järvinen

(terveyskeskuksen talouspäällikkö 1973-1993)