Nasevat

0

Hanhenpuistoon on tehty pieni luistelu- ja leikkikenttä, jossa on 6 isoa valonheitintä. Onko ne kohdistettu oikein, kun ne valottavat sisään lähitaloihin aamusta yömyöhään? Voisiko asialle tehdä jotakin? Mielestäni ne voisi sammuttaa jo klo 22.

Omat valot riittävät

Kiitos sinulle vahva uros, joka torstaina 13.1.2022 aamulla Paimion Nesteen pihassa autoit ylös kaatuneen blondinartun.

kesää odotteleva

On hieno huomata, että koulukiusaaminen Paimiossa nostettu tällekin foorumille! Paikallisen koulutoimen touhua voisi joku isompi taho kyllä tarkastella. Näytetään kuitenkin me aikuiset mallia nuorille miten kuuluu toimia!

vähän hakusessa Paimiossa

Asioidessani ajanvarauksella terveydenhuollon toimipisteissä labrassa, rokotuksella tai lääkärillä niin minut on aina kutsuttu sukunimellä – miten muuten mahdollista, jos useampi asiakas odottaa vuoroaan? Kela -kortti oltava mukana varmistuksena!

Mitä ihmettä 66v

Säälittävä näky, kun iltapäivisin pienet koululaiset taapertavat raskas reppu selässään Vistantietä ylöspäin. Onkohan reppu liian painava, koska monet välillä kyykistyvät raskaan taakan alla? Jos on painava reppu, niin sitä tärkeämpää on, että reppu on kunnollinen eikä pelkkä kangaskassi ohuin olkaimin. Kiinnittäkääpä vanhemmat tähän huomiota – ette varmaan itsekään halua kantaa painavaa taakkaa selässä ohuessa kangaspussissa narujen varassa!

vanha vaeltaja

Suuret kiitokset uuden siltatyömaan urakoitsijalle, kun jätitte upean matalan visakoivun kaatamatta.

Vaikka tiehen mutka visakoivun puolesta

Äänestyksen aikaan ruusukimppu lähtee Paimion-Sauvon terveyskeskukseen: Kauniit rakennukset, siistit tilat, monipuolinen ammattitaito, ystävällinen vastaanottohenkilökunta ja loistava takaisinsoittopalvelu. Ystävät kaupungeissa kaihoten kuuntelevat, kuinka hyvin täällä toimii terveydenhuolto!

Kiitos