Nasevat

0

Nasevissa mainittu koivu Turuntien varressa ei ole Visakoivu, muuten vaan mutantti geenimuunnos. Erikoinen ja kaunis, toivotaan että se jää siihen.

SL

Toivottavasti ei aluevaaleissa puoluepolitiikot kinastele paikoista, vaan oikeista asioista valinnan jälkeen.

ihan pikkaisen ihmettelen

Nöyrät kiitokset Paimion Osuuspankin henkilökunnalle valppaudesta, kun saitte torjuttua pankkitililleni pyrkineen voron. Ansiostanne hyökkäys epäonnistui ja rahani säästyivät.

Seija Kaarilahti

Muurahaispolku hiekotettukin, nyt meitä jo hemmotellaan.

kiitollinen kävelijä

Äänestin kuntavaaleissa kokoomusta ja uutta verta, ja toivoin, että ryhmässä alkaisi uusi aika. Nyt kokematon hallituksen puheenjohtaja on tehnyt itsestään parin konkarin juoksupojan. Ilola kutsuu koolle, muttei sitten yllättäen tiedäkään mistään mitään. Kuka esittää tämän pelin laskun ja kuka johtaa seuraavaksi lämpöyhtiön hallitusta?

häpeäksi kaikille

Näyttää, että Palvelukeskussäätiön puheenjohtaja on toiminut säätiön sääntöjen ja käytäntöjen mukaisesti. Sen sijaan Ilola ja Santala ovat käynnistäneet mustamaalauskamppanjan puheenjohtajan vaihtamiseksi, jotta Ilolan neuvottelema valtuuston paikkajakosopimus toteutuu. Ilola ei ole noudattanut perään kuuluttamaansa hyvää hallintotapaa kuulla ensin asianosaisia. Kaupungin olisi nyt asianmukaista selvittää onko rikottu säätiölakia sopimalla valtuustoryhmien kesken puheenjohtajan vaihto ohi säätiön sääntöjen.

Näyttää pahalta

 

LÖYTYNYT

Löydetty paf-merkinnällä oleva tuote kävelytieltä Sähköyhtiöntiellä. Tarkempia tuntomerkkejä vastaan voi tiedustella alla olevasta numerosta:

0400 856 069