Nasevat

0

Sinä valkoisen volkkaripakettiauton kuski aiheutit turhan vaaratilanteen perjantaina aamulla tulemalla röyhkeästi Oinilan sivutieltä kärkikolmion takaa eteen, mitäköhän nupissasi liikkui. Näillä keleillä luulisi olevan hieman malttia.

Jäinen tie

Miksi tien lumet aurataan aina oikealla puolella asuville… Eikö aura käänny niin, että vasemmalla puolella asuville tulisi välillä tien lumet?

Odotan vastausta auraajilta.

Oinilalainen

Hyvä nimimerkki Miksi näin. Ette olleet löytäneet terveyskeskuksen nettisivuilta tiedotetta 24.1.22 olleesta pop up-rokotustapahtumasta. Käytämme tiedottamisessa aktiivisesti eri tiedotuskanavia, muun muassa Kunnallislehteä, terveyskeskuksen Facebook-sivuja ja terveyskeskuksen nettisivuja. Myös tästä 24.1.22 olleesta rokotustapahtumasta on ollut tiedote luettavissa terveyskeskuksen nettisivuilla 11.1.- 26.1.22 välisen ajan.

Seuraava koronarokotuksen pop up-tapahtuma järjestetään ma 7.2. kello 16-18 Paimion terveyskeskuksessa vastaanoton tiloissa, sisäänkäynti pääovesta.

Nina Tainio, osastonhoitaja, Paimion-Sauvon ktky

Juu niin jäi Sauvon keskustalaiset äänestämättä asiattoman somehuutelun vuoksi. Voisi kyseinen huutelija katsella tiiviisti peiliin.

Olisin voinut äänestää

Turku mainostaa harjattuja ja hiekoitettuja pyöräteitä, sen sijaan Paimiossa talvipyöräily on extremelaji, sillä jännitys- ja pelkokerroin on suuri pyöräteiden liukkauden takia!

Extremeä riittää

Kiva kun Paimion Yrittäjät on päässyt ehdolle Vuoden paikallisyhdistys 2021 -kilpailussa. Vielä kivampaa olisi, kun yhdistys todella olisi jokaisen yrittäjän yhdistys eikä vain pienen piirin kerho, vaikka puheenjohtaja 28.1. Kuntsarissa sanookin, ettei saa olla salakerho-meininkiä.

Kaikki yrittäjätk(kö) samanarvoisia?

Tänään 31.1.2022 minulla on terveyspalvelupaikkaan 214 askelta. Saas nähdä, kun sote-uudistus tulee niin…

75v. Mummu