Mika Ojala SJK:n talenttivalmentajaksi – “Tämä on minulle hieno mahdollisuus”

0
Mika Ojala palasi viime kaudeksi kasvattajaseuraansa ja oli mukana nostamassa PaiHaa Nelosesta Kolmoseen. Tulevaksi kaudeksi Ojala lähtee kehittämään valmennusosaamistaan Veikkausliigassa pelaavan SJK:n organisaatioon.

Paimion Hakan kasvatti ja PaiHan miesten edustusjoukkuetta viime kaudella pelaajana edustanut Mika Ojala siirtyy Seinäjoelle uusien jalkapallohaasteiden perässä.

Seinäjoen Jalkapallokerho tiedotti nettisivuillaan tänään perjantaina ,että Ojala vastaa SJK:n edustuksessa ja SJK Akatemiassa pelaavien nuorten lupausten kehittämisestä yhdessä muiden valmennusryhmän jäsenten kanssa.

– Tämä on minulle hieno mahdollisuus ja uskon, että myös minulla on paljon annettavaa. Pääsen erinomaiseen valmennusympäristöön ja se mikä on itselleni erityisen merkityksellistä, pääsen juuri oikeanlaiseen rooliin, tekemään nuorten pelaajien kanssa hommia. Tästä tulee varmasti mielenkiintoinen juttu, sanoo Ojala tiedotteessa.

Nyt avautunut tilaisuus on Ojalan mielestä mahtava.

– Meidän vastuullamme on kasvattaa näistä kundeista hyviä ihmisiä, ja antaa heille eväitä elämään. Sen kautta myös ne futissuoritukset tulee parantumaan ja siitä pystyy nauttimaan aivan eri tavalla, Ojala sanoo.

– On mahtava päästä tällaiseen valmennusryhmään ja ympäristöön, varsinkin näin aikaisessa vaiheessa omaa valmennusuraani. Joten olen kyllä todella onnellinen ja iloinen, että olen nyt täällä, päättää Ojala.

Mika Ojala pelasi urallaan ammattilaisena Suomen lisäksi Ruotsissa ja Saksassa sekä edusti Suomea myös maajoukkueessa. Ojala valittiin pelivuosinaan kolme kertaa vuoden liigapelaajaksi ja hän on myös voittanut FC Interissä Suomen mestaruuden 2008, sekä Suomen Cupin kahdesti kausina 2009 ja 2018. Ammattilaisuransa hän päätti kauteen 2019, ja siirtyi pelaamaan sekä valmentamaan kasvattajaseuraansa Paimion Hakaan. Ojala suorittaa parhaillaan UEFA B-valmennuslisenssiä.

Asiasta tiedotettiin ensimmäisenä SJK:n verkkosivuilla.